CovidSafe bewijs verplicht

Iedereen (bezoekers-medewerkers-artiesten-…) die toegang wil tot Goezot in’t Hofke wordt gecontroleerd op een geldig Corona certificaat*, in combinatie met het paspoort.

Enkel certificaten die via de QR-code op de CovidSafe app / Covid Safe Ticket en het Europees Corona Certificaat gescand kunnen worden, worden geaccepteerd. (afgedrukte documenten kunnen ook, zolang ze leesbaar zijn voor de scan-apparatuur)

Eén van volgende geldige certificaten geven toegang tot Goezot in’t Hofke en worden zo nodig elke keer men toegang wil gecontroleerd:

Op basis van identiteit: geboren in 2009 of later, geen certificaat nodig.

Er zijn geen test-mogelijkheden aanwezig bij het festivalterrein!*

Blijkt bij het scannen van je certificaat dat het niet geldig is, zal de toegang tot het festivalterrein zonder discussie geweigerd worden! 

Een ongeldig certificaat geeft geen recht op terugbetaling of enige andere compensatie van je toegangsticket. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoeker om de nodige en geldige documenten/certificaten bij zich te hebben.

Deze maatregelen zijn onderhevig aan verandering, bekijk ze dus regelmatig op onze facebookpagina of website om op de hoogte te blijven. 

*geldig Corona certificaat: je kan zelf je geldigheid op voorhand checken mbv https://covidscan.be/

Wat neem je mee?

Om toegang te krijgen tot het festival, heb je nodig