vr 3 juni

Clement Peerens Explosition

Doors: 19:30:00
Aanvang: 22:00
Stage: Main Stage

 

The Clement Peerens Explosition kuist in 2022 zijn schup af

 

Muziekminnend Vlaanderen verkeert officieel in staat van rouw: de legendarische rockgroep The Clement Peerens Explosition kondigt aan dat ze in 2022 voor goed hun schup zullen afkuisen.

 

Maar dat doen ze niet zonder nog een laatste keer afscheid te nemen van hun fans. De Roma verkochten ze maar liefst 10 keer op een uur tijd uit, dus konden ze niet anders dan uitwijken naar de zomerfestivals.

 

De ware reden van hun plotse afscheid blijft – zoals dat bij alle grote bands gaat – in mysterie gehuld.

 

Daar hebde gij geen zaken mee, ik ga da niet aan awe neus hangen, want ge zou da toch niet snappen”, zo reageert CPEX-opperhoofd Clement Peerens.

 

Het zullen ongetwijfeld emotionele maanden worden voor muziekliefhebbers van over het hele land, maar we hopen dat tegen de zomer de traantjes opgedroogd zijn om er samen met Clement Peerens, de hemelbestormende Aertbeliën Sylvain en de Ueberbabe Lady Dave nog een laatste lap op te geven! Geniet nog een allerlaatste keer van hun meesterlijke riffs en hun onverwoestbare repertoire.

 

Wil je nog een laatste keer los gaan op ‘Vinde gij mijn gat’, ‘Foorwijf’, ‘Boecht van Dunaldy’ of de nieuwe single ’Na is ‘m vol’ (tegen zomer 2022 ongetwijfeld een klassieker!)?

 

Kom dan zeker naar Goezot in’t Hofke ! Mis deze avond je afspraak met de geschiedenis niet!
Olraaait!

LOCATIE: Zweepes Ven