Zat 18 11 | Aauw Yzer III

Zat 18 11 | Aauw Yzer III

Zaterdag 18 November 207

Locatie: OC Den Djoelen
Steenweg op Mol 3
2360 Oud-Turnhout

vvk: 15 euro
Tickets: klik hier

Our Hate
Our Hate werd in 2014 boven het doopvont gehouden. Hoewel, van ‘dopen’ is er in dit geval geen sprake… Vijf Kempense hanen brengen een mix van hardcore en metal, spuwen hun gal en plaatsen een splinterbom in uw schedel. De perfecte kick-off voor een avondje YZER. Hell Yeah!
Hard Resistance
We zijn begin jaren negentig. Amerikaanse bands zoals Biohazard, Sick Of It All, Madball enPro-Pain veroveren stormenderhand de Europese podia. In die tijd ziet ook Hard Resistance het daglicht, als een van de grondleggers van de Euroscene. Nu, meer dan 20 jaar laten, gaan ze nog steeds loeihard en strak rechtdoor. Vlijmscherpe vocals, kurkdroge drums en vettig gitaarwerk. Hard Resistance brengt smerige old school hardcore. Recht uit hart, zoals het hoort.  Hard Resistance brengt  smerige old school hardcore. Recht uit hart, zoals het hoort.
Spoil Engine
Spoil Engine, dat is snoeiharde metalcore. Metalcore die op smaak gebracht wordt door een ijzersterke stem. Want wat de kleine, frêle Iris Goessens (NL) uit haar strot krijgt, is werkelijk fenomenaal. In juni 2017 stonden ze voor de vijfde keer op de affiche van Graspop. En nu voor het eerst ook op die van Aauw Yzer!!
The Charm The Fury
Dat zijn de charmante furie Caroline Westendorp en haar vier man sterke stoomwals. Na hun debuutplaat A Shade Of My Former Self (2013) overrompelden ze onder meer Groezrock, Graspop en Fortarock.  Vier jaar later delen ze opnieuw een mokerslag uit met hun tweede album. The Sick, Dumb & Happy bevat genoeg munitie voor een wereldwijd offensief. Met een gewelddadige groove, omringd door waanzinnige melodieën en nog donkerder, intenser materiaal, zet The Charm The Fury zich neer als één van de meest veelbelovende metalbands in Europa. Het Hollandse quintet is klaar, hongerig en gewapend voor een volgende, grote stap. Tickets: klik hier

[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 5986408
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem