mail

 

summer‘s coming trimm your sheeps

NIEUWSBRIEF MAART 2017

Of de hype rond Disney's Beauty & The Beast zal leiden tot volle filmzalen, dat valt nog te bekijken. Maar wij maken er wél dankbaar gebruik van om ons programma in de kijker te plaatsen. Want wij hebben héél toevallig ook een Schone én een Beest op ons programma staan.

 

More

Whitney Rose

De schone is niemand minder dan blues en country-revelatie Whitney Rose

Ze speelt bij ons één van de twee Belgische concerten in haar Europese tournee. Whitney wordt door specialisten getipt als hét opkomende talent en de te volgen artieste voor 2017. Wil je weten of zij het bij het rechte eind hebben, benut dan deze unieke kans om deze Texaanse schoonheid aan het werk te zien. Honderd plaatsen in de zaal, tickets kosten € 10 en zijn te bestellen via onze website.

 

Facebook

Donderdag 20 april 2017
De Djoelen , Oud-Turnhout
Tickets Whitney Rose - €10
via www.goezot.be/tickets

 

More

Han Solo

Het beest, als hij het niet erg vindt dat we hem zo even noemen, is niemand minder dan stand-up comedian Han solo.

Met klinkende titels als “Racist”, “Multikul” en “Bedankt” heeft hij er al 3 shows op zitten.  In zijn nieuwe show KLOENKE deelt Han solo opnieuw klappen uit… maar moet hij zelf ook incasseren. Toch blijft Han solo terugvechten. Hij is de stekende aambei in de reet van alles wat conservatief, extreem en naïef is. Ongemakkelijk – pijnlijk zelfs – maar altijd grappig. Humor met inhoud, diepgang, dubbele bodems en liters zalf. 

Een comedy-avond in café-opstelling, met als voorprogramma opkomend talent Sander VDV. Ook hij schuwt taboe noch cliché. Hij kan zowel plat als doordacht, grof als gesofisticeerd genoemd worden.

Tickets voor deze voorstelling zijn enkel te verkrijgen via onze partner De Djoelen, via tickets@djoelen.be of www.dedjoelen.be.

 

Vrijdag 31 maart 2017,
OC De Djoelen, Oud-Turnhout
via tickets@djoelen.be

website Djoelen

 

 

More

William Bouva

Voor William Boeva, ook ne schone, uitverkocht.

Hij sluit op 28/4 ons comedyseizoen af.  De Djoelen legt een wachtlijst aan zodat ze met eventuele vrijgekomen plaatsen  toch nog iemand kunnen plezieren. Wil je op die wachtlijst komen, mail dan naam en aantal plaatsen aan tickets@djoelen.be.)

meer lezen

website Djoelen

 

 

 

Goezot! vzw
Website: www.goezot.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[profiler]
Memory usage: real: 6291456, emalloc: 6632352
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem